SUSTAINABILITY

Wij geloven dat duurzaam ondernemen en het ontwikkelen van duurzame producten zorgt voor succes dat toekomstbestendig is. We willen hierin voorloper zijn in de markt, die gelukkig snel verandert. We werken op een vooruitstrevende manier aan het ontwerpen en ontwikkelen van duurzame producten en concepten met een zo klein mogelijke footprint. Hiermee willen we ervoor zorgen dat duurzame producten in de toekomst voor iedereen beschikbaar zijn.

Over al het materiaal dat we gebruiken is nagedacht. We focussen ons zoveel mogelijk op het gebruik van alternatieve grondstoffen die beter zijn voor het milieu en gebruiken waar mogelijk gerecyclede grondstoffen, zoals onze opbergkratten van 100% gerecycled plastic. Ook door het gebruik van slimme verpakkingen proberen we een positieve bijdrage aan het milieu te leveren. Daarnaast willen we graag investeren in de lange termijn. We geloven dat strategische partnerships met onze klanten én producenten onmisbaar zijn om te komen tot echte duurzame samenwerkingen en producten waar we trots op kunnen zijn.

Onze locatie op het MAAK-terrein in Haarlem, een creatieve hotspot met een duidelijke focus op duurzaamheid en circulaire economie, past perfect bij deze visie. Het is een inspirerende plek, die zorgt voor een werkomgeving waarin mensen met verschillende eigenschappen en verschillende manieren van denken samen komen. Dit leidt tot inspirerende ideeën en samenwerkingen met andere innovatieve bedrijven en het vermogen om nieuwe marktmogelijkheden te ontdekken. We vonden het belangrijk om een passend kantoor te ontwerpen voor deze omgeving en die hebben we gevonden in de vorm van zes gerecyclede 40ft HQ zeecontainers. Naast de stoere buitenkant is ook over de binnenkant heel goed nagedacht. We maken geen gebruik van gas maar van elektrische vloerverwarming op basis van infrarood en volgend jaar worden zonnepanelen geplaatst, zodat we volledig zelfvoorzienend zijn.