CONCEPTS

Wij ontwikkelen productconcepten met en voor onze klanten.
Ons gamma is breed, wij zien overal kansen en mogelijkheden.
Elke klant is uniek en daar passen wij onze voorstel op aan.

ABOUT THE PROCESS

Naast de juiste kennis vergt het een dagelijkse dosis doorzettingsvermogen, visie, energie en betrokkenheid om nieuwe concepten te introduceren. Het ontwikkelen van een retail concept doorloopt de volgende zes fases:

CONCEPT

Wij vertalen actuele trends naar commerciële concepten door marktkennis, creativiteit en ontwerp skills met elkaar te combineren.

PRODUCT DEVELOPMENT

U+ kan elk idee of concept omzetten tot een daadwerkelijk product. En uiteraard produceren we dat met een strakke planning en binnen het afgesproken prijsniveau.

QUALITY & SUSTAINABILITY

Kwaliteit vormt altijd de basis. Maar daarnaast focussen we op duurzame productontwikkeling. Zo dragen we bij aan een zo’n klein mogelijke footprint en voldoen we aan de vraag van de steeds groter wordende groep milieubewuste consumenten.

PACKAGING

Indien gewenst kan U+ alles verzorgen wat bij een verpakking komt kijken. Van het ontwerpen van een nieuwe verpakkingslijn en DTP werkzaamheden tot advies over het juiste verpakkingsmateriaal.

PRODUCTION

Onze productie vindt plaats op vaste productielocaties met wie we een langdurige samenwerking hebben. We voeren zowel tijdens de productie als voor verscheping diverse checks uit zodat we zeker weten dat alles wordt uitgevoerd en geleverd zoals afgesproken.

DELIVERY

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om volgens afgesproken timings te leveren. Daarom gaan we altijd tot het uiterste om op tijd en volledig naar wens te leveren.